wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij leveren diverse software en hosting oplossingen.

Ontwerp van uw website

De Pixelfabriek werkt samen met diverse professionele ontwerpers.
Op deze manier kunnen wij u altijd een passend ontwerp bieden. Smaken verschillen tenslotte..

Samenwerken

Bent u geintereseerd in een samenwerking, bijvoorbeeld reseller worden van webhosting pakketten of bent u grafisch vormgever en zoekt u een partij die u de technische rompslomp uit handen kan nemen? Neemt u dan contact op met info@depixelfabriek.nl

Content beheer

Het beheer van een website kunt u uit handen geven of zelf doen. Speciaal daarvoor kunnen wij u een CMS systeem leveren. Kijkt u voor meer informatie op pixelmaker.nl

Go

een website

Om uw website een professionele uitstraling te geven is het van belang dat niet alleen naar het ontwerp wordt gekeken maar ook naar de techniek achter de website. U kunt bijvoorbeeld niet alleen uw site instellingen onderhouden met het control panel waar u desgewenst toegang tot heeft. U kunt ook kiezen om de inhoud van uw site up-to-date te houden met ons Content Management Systeem. Met dit systeem kunt u zelf uw site onderhouden. Denkt u dan bijvoorbeeld aan het vernieuwen van wekelijkse aanbiedingen. Of als u gebruik maakt van de online catalogus dan kunt u met het CMS de inhoud van deze catalogus bijhouden.

maat werk

De Pixelfabriek werkt aan gebruiksvriendelijke internet- en multimedia toepassingen.

Onze producten zijn zeer divers, van eenvoudige bedrijfs presentaties tot uitgebreide websites met bijvoorbeeld een online productcatalogus, aangedreven door een efficiŽnt Content Management Systeem.

U kunt rekeken op een goed advies en de nodige creativiteit om uw wens te realiseren. Ook door ons netwerk van professionals kunnen wij u altijd van dienst zijn.